Presentatiedag HOUT op zaterdag 1 oktober 2022

Presentatiedag HOUT

Stichting Behoud Hoogaars, Vereniging De Zeeuwse Molen, Boerderijenstichting Zeeland, Archeologische Werkgemeenschap Nederland, afdeling Zeeland, Gilde van Vrijwillige Molenaars en Platform Maritiem Erfgoed Zeeland organiseren gezamenlijk een presentatiedag op 1 oktober 2022 in Arnemuiden met de verbinding tussen de drie locaties scheepswerf Meerman, korenmolen Nooit gedacht en boerderij Oranjepolder.

 

Presentatiedag HOUT
1 oktober 2022 | Bezoek de presentatiedag

Een leuke en gezellige dag voor jong en oud met o.a. veel workshops, demonstraties, film, muziek (shantykoor), modelbouw en films. En voor de jongeren ‘Hoe maak je van meel een pannenkoek?’. Of hoe maak je een houten schep? Ook kan je meevaren met een echte hoogaars en je laten vervoeren door een wagen met trekpaard tussen de locaties.

Kom naar de presentatiedag HOUT op zaterdag 1 oktober 2022 in Arnemuiden. Beleef de authentieke wereld van houten schepen, een historische boerderij en bezoek de korenmolen te Arnemuiden. Een dagprogramma van 11:00 – 17:00 uur voor jong en oud met vele demonstraties, workshops, modelbouw, film en tentoonstellingen.

Toegang is gratis! Bekijk hier de folder

Actuele informatie kun je vinden op Facebook: facebook@zeeuwshoutverbindt

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.