Kom jij ons helpen de Zeeuwse Molens een duwtje te geven?

Vereniging de Zeeuwse Molens zet zich in voor de 77 molens die nog herkenbaar in het Zeeuwse land staan.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich betrokken voelen bij de vereniging en die samen met de andere bestuursleden verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van Vereniging de Zeeuwse Molens.

Waar houden wij ons o.a. mee bezig?

  • Helpen mee-organiseren van molenactiviteiten.
  • Signaleren van Zeeuwse molennieuwtjes.
  • Helpen ons ledenblad De Windmolen vorm te geven.
  • Contact onderhouden met molenaars in Zeeland, stichtingen, instellingen en eigenaren.
  • Actueel onderhouden van basiskennis over de Zeeuwse Molens, meehelpen publiciteit en voorlichting over molens te geven.
  • Meehelpen denken en vormgeven aan de toekomst van de Zeeuwse Molens.

Het bestuur komt eens per maand bij elkaar om te overleggen, 1 uurtje op een avond en ook veelal digitaal.  Daarnaast kunnen de meeste taken vanuit huis worden gedaan op een moment dat het voor jou uitkomt!

Wat bieden wij?

Een leuke, gezellige vereniging waarin je samenwerkt met andere betrokken en enthousiaste mensen (ook molenaars) en meehelpt om de molens in Zeeland draaiende te houden.

Draag ook jij de Zeeuwse Molens een warm hart toe en wil je samen met ons zorgen dat de nog 77 bestaande molens in Zeeland kunnen blijven draaien?

Heb je vragen over onze vereniging? Stuur ons een  berichtje en wij nodigen je graag uit om met ons kennis te mogen maken.

Contact: 

E-mail: info@zeeuwsemolens.nl

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.