Kom jij ons helpen de Zeeuwse Molens een duwtje te geven?

Bestuursleden

Het bestuur van de Vereniging De Zeeuwse Molen bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Jaap Melse
Secretaris: Michel Dellebeke
Penningmeester: Arno Zwetsloot
Leden: Jasper Boonman, Jasper Corbijn

Maak kennis met ons!

Wij zoeken nog molenliefhebbers in Zeeland die ons willen helpen met het bevorderen van het behoud van molens en restanten van molens in Zeeland. 

Spreken molens je aan en heb je een paar uurtjes in de maand tijd? Stuur ons een berichtje en wij nodigen je graag uit om met ons kennis te mogen maken.

Tijdschrift

‘De Windmolen’

De Windmolen is het officieel orgaan van de vereniging van de ‘De Zeeuwse Molen’. Donateurs ontvangen gratis 4 maal per jaar het tijdschrift “De Windmolen” met Zeeuws molennieuws en wetenswaardigheden over de geschiedenis van de Zeeuwse molens.


Redactieadres: dewindmolen@zeeuwsemolens.nl

Wij zoeken nog een enthousiaste molenredacteur!

Interesse? Neem direct contact met ons op.

Wij zoeken Zeeuws molennieuws!

Wil je een artikel aanleveren voor plaatsing in de Windmolen, op de website of het vermelden in onze nieuwsbrief Zeeuwse Molen, dan kan dat via deze pagina. We zullen altijd proberen om je artikel zo volledig mogelijk te plaatsen. Aangeleverde artikelen kunnen verkort worden weergegeven of inhoudelijk worden gewijzigd.

Via dit formulier kun je je kopij aan ons aanleveren. Alvast hartelijk dank!

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.