Noteer in je agenda: Vrijdag 4 november 2022 najaarsvergadering

Molen de Graanhalm

Leden van De Zeeuwse Molen, molenaars, molenaars in opleiding, instructeurs, Leden van het Gilde en overige belangstellende zijn van harte welkom op onze openbare najaarsvergadering van De Zeeuwse Molen op vrijdag 4 november vanaf 18:00u. Deze vergadering zal dit keer worden gehouden op Molen de Graanhalm in Burgh-Haamstede.

Eet je met ons mee?
Je hebt de mogelijkheid om deze prachtige molen te berichten en aansluitend een pannenkoek mee te eten. Leden van de Zeeuwse Molen krijgen een waardebon van 10 euro voor deze avond (maximaal 1 bon per lid van de Zeeuwse Molen).  Wel vragen we je om je voor 2 november a.s. je aan te melden via info@zeeuwsemolens.nl. Geef hierbij je naam + het aantal personen door dat komt eten.

Nieuwe omgevingswet van kracht
Naast deze smakelijke activiteit starten wij om 19:30 en zullen wij na de rondvraag het woord geven aan Nicole Bakker, directeur van de Vereniging De Hollandsche Molen en Agnes de Boer, Adviseur Omgevingswet en molenbiotoop. Dus als je alles wilt weten over biotoop en wat dit gaat betekenen voor molenaars, eigenaars en beschermers dan is dit zeker de moeite waard.

Pellen in Zeeland
Jasper Corbijn geeft een lezing over pelmolens in Zeeland en het werken met de pelmolen. Dus wil je je kennis eens bijspijkeren over pelmolens in Zeeland en het pellen met molens, dan is dit je kans!

Zien we elkaar vrijdag 4 november a.s.? Tot dan!

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.