Molenconferentie donderdag 6 juni 2024

In opdracht van de Provincie Zeeland is KETTER&Co, een collectief van ontwerpers en onderzoekers, bezig met een plan voor de toekomst van de molen.

 

Dit doen zij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de Vereniging Zeeuwse Molen, de Hollandsche Molen en de Rijksdienst Cultureel Erfgoed. Om jonge generaties weer warm te krijgen voor het molenwezen ontwikkelen zij momenteel een campagne om op korte termijn meer molenaars en ambachtslieden te werven.

 

Beeld: KETTER&Co Molenconferentie 2024

 

Kom naar molenconferentie op donderdag 6 juni 2024
Hiervoor nodigen we iedereen die betrokken is bij het molenwezen –inclusief streekholders werkzaam in toerisme, onderwijs, industrie, landbouw en zorg– van harte uit. Samen zullen we in gesprek gaan over de toekomst scenario’s voor de Zeeuwse molens.

Locatie: Molen de Graanhalm  Dorpsstraat 1, Gapinge.
Aanvangstijd van het dagprogramma wordt nog via dit nieuwsbericht bekend gemaakt.

In de middag zal met jongeren dieper ingegaan worden op de techniek van de molen en worden de fijne kneepjes van het molenaarsvak gedeeld. Het avondprogramma start om 18.00 uur en zal geopend worden door Harry van der Maas, gedeputeerde Erfgoed van Provincie Zeeland.

Aanmelden Molenconferentie 2024

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de molenconferentie. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het opgeheven e-mailadres.

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.