Dorpentocht Terre des Homes – Prijsvraag De Zeeuwse Molen

Op dinsdag 2 augustus a.s. 2022 is Vereniging De Zeeuwse Molen aanwezig tijdens de Dorpentocht in Walcheren. Dit is een fietstocht langs 11 stempelposten op prachtige locaties in Walcheren waar u kennis kunt maken met goede doelen. Het thema voor 2022 is: “Molens”.

Thema: Molens

De Dorpentocht Walcheren is een initiatief van de Terre des Hommes winkel in Middelburg. Ieder jaar heeft de Dorpentocht Walcheren een ander thema waarbij dit jaar onze molens op Walcheren worden aangedaan.  Met de opbrengst van Dorpentocht wordt de Terre des Hommes actie “Stop kinderarbeid in mica-mijnen” gesteund.

Meer informatie over de Dorpentocht kunt u hier vinden.

Prijsvraag

Wij heten u van harte welkom bij de stempelpost 2 te Middelburg bij molen ‘Ons Genoegen’.  Voor deze dag hebben wij een leuke prijsvraag opgesteld waar u als deelnemer aan de Dorpentocht aan kunt deelnemen. Let op: alleen deelnemers aan de Dorpentocht kunnen met het wachtwoord wat zij ontvangen deelnemen aan de prijsvraag.

Naar de prijsvraag

 

 

 

 

Cookies 🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.